Machinaal borduren, super leuk! Heb jij zelf een borduurmachine thuis of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil gewoon een leuke ochtend of middag machinaal borduren? Maar weet je niet hoe je moet beginnen? Hoe span je het borduurraam goed in? Welke versteviging moet ik gebruiken? Welk garen en welke naald is geschikt voor mijn borduurwerk? We gaan op dik vilt borduren. Kan dat? Ja, dat kan! Alle basisbeginselen van machinaal borduren op de Bernina 570/590 komen voorbij, zodat je thuis met je eigen borduurmachine aan de slag kunt.

 

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een borduurmachine? Wij adviseren je heel graag. Koop je na afloop van de workshop een machine bij ons? Dan is de workshop op onze kosten.

 

Niveau: Gemiddeld

Minimale leeftijd om deel te nemen: 16 jaar

Je hoeft niets van thuis mee te nemen (behalve goede zin) en de workshop duurt +/- 3 uur.

 

Bij minder dan drie aanmeldingen zijn we helaas genoodzaakt de workshop te annnuleren, hier krijg je uiterlijk 4 dagen van tevoren bericht van.

Ben je zelf verhinderd? Vervelend! Annuleren van de workshop kan tot maximaal één week van tevoren. Wanneer je later annuleert, zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Neem voor vragen contact met ons op via 085-0475543. 

 

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van deze workshop: