Comfort en Elegantie

De stylingtrends van dit moment voor de slaapkamer stralen enerzijds comfort en anderzijds elegantie uit. Dit zorgt voor een verfijnd geheel en een aantrekkelijk uitziende slaapkamer! 

De kleuren die voor deze elegante look zorgen zijn frisse blauwe, groene en roze tinten. De donkere kleuren in het dekbedovertrek en in de gordijnen, worden mooi opgelicht door de lichtroze tinten van de kussens. Om een chique element toe te voegen aan de slaapkamer is het mooi om koperen en goude accenten te verwerken. Dit geeft het geheel een subtiele trendy finish. Door deze kleurencombinatie in combinatie met mooie materialen en stoffen is het een verfijnd eindresultaat met een gevoel van luxe. 


Stylingtrends slaapkamer

Styling tips

Belangrijk in de slaapkamer is de kleurkeuze. Kleuren hebben namelijk een belangrijk effect op je gemoedstoestand. Rustige kleuren zorgen ervoor dat je beter tot rust kan komen en het zorgt voor een relaxte sfeer. Als de kleuren met de gewenste stijl mooi gecombineerd worden, zorgt dit voor een prachtig resultaat. 

Zoals eerder al aan bod kwam, zorgen donkere kleuren voor een luxueuze uitstraling. Kleuren zoals grijs, donkerbruin, taupe, donkerblauw of paars zijn het mooiste om te gebruiken in een slaapkamer. Een licht vloerkleed en een houten vloer zorgen ervoor dat de slaapkamer alsnog comfort uitstraalt.

Het is natuurlijk mooi om met kleine accessoires de slaapkamer een eigen gevoel te geven, maar let op dat je niet teveel accessoires gebruikt. Dit kan er namelijk voor zorgen dat je kamer kleiner en rommeliger lijkt. Een onmisbaar accessoire is de verlichting. Zo creëert een mooi koperen of gouden nachtkastlampje een luxe gevoel. Om de elegante look van de slaapkamer tot zijn recht te laten komen is goede plafondverlichting ook erg belangrijk. 

Kleurcombinatie stylingtrends

Helemaal hip zijn de gestoffeerde hoofdeindes van bedden op dit moment. Vooral als ze bekleed zijn met luxe stoffen zoals velours. Deze stof zorgt voor een chique uitstraling van de slaapkamer. 

Last but not least: de nachtrust! Het is natuurlijk van belang dat je goed slaapt in je slaapkamer. Belangrijk hiervoor is een donkere en koele kamer. Om het licht weg te houden, is de Black Out gordijnstof een geweldige stof om je kamer te verduisteren.

Met deze stylingtips kom je helemaal tot rust! Ben jij ook zo gek op deze stijl en kleuren?