Ontdek de nieuwste modellen van Bernette, binnenkort bij ons verkrijgbaar! 

 

Bernette, het zusje van BERNINA, staat bekend om de geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Met veel enthousiasme kondigen we aan dat Bernette met drie nieuwe modellen komt. Maak kennis met de innovatieve 70-serie!

Deze serie bestaat uit drie modellen, waaronder combi-machine b79, borduurmachine b70 DECO en naaimachine b77. Lees snel verder en ontdek alle functies, eigenschappen en extra’s van deze serie!

 

MODEL B79

b79

 

Model b79 is het topmodel van de serie. Deze machine kan zowel naaien als borduren en biedt daarmee alles wat een creatieveling wenst. De eigenschappen van dit model zijn een combinatie van de borduurmachine b70 DECO en de naaimachine b77. Deze machine maakt het creëren, bewerken en versieren van je creaties nu nog eenvoudiger en leuker! Zo staan er ruim 200 steken voorgeprogrammeerd en kun je er middels een USB-stick nog veel meer opzetten!

Met behulp van het touchscreen manoeuvreer je eenvoudig door het menu met alle steken. Ieder motief kun je ook nog eens draaien, spiegelen, vergroten, verkleinen én met andere steken combineren. Bij het kopen van deze naaimachine worden ook een nieuwe naaivoet, borduurmodule met drie borduurramen (waaronder een voetstarter met terugslagfunctie), een grote aanschuiftafel en een kniehevel meegeleverd.

 

MODEL B70 DECO

b70deco

 

Model b70 DECO is een échte borduurspecialist onder de nieuwste machines! Zo creëer je de mooiste borduursels en versieringen voor op je stoffen. In het menu van dit model staan al meer dan 200 borduursteken voorgeprogrammeerd. Dit kun je wederom uitbreiden middels een usb-stick. Het bewerken van dergelijke steken is ontzettend eenvoudig. Middels het touchscreen kun je gemakkelijk en snel je gewenste motief positioneren, draaien, combineren met een ander motief en de grootte aanpassen. Dankzij het grote borduurvlak van 260mm x 160mm kun je zelfs grotere borduursels creëren!

Bij de aankoop van deze machine worden ook drie maten borduurramen meegeleverd. 

 

MODEL B77

b77

 

Model b77 is helemaal gericht op het naaien en quilten van stoffen. Rechts naast de naald heb je maar liefst 230mm plaats voor creatieve projecten. Dankzij de vier ledlampen is het zicht perfect tijdens het naaien en aanpassen van je creatie. Er staan maar liefst 500 steken in het menu, waaronder 22 praktische steken, 133 siersteken, 3 alfabetten, 35 quiltsteken en 17 knoopsgatsteken. De maximale steekbreedte is 7mm en de maximale lengte 5mm. Naast de praktische functies, zoals de snelheidsregelaars en naaldpositie boven en onder biedt het b77-model ook een draaddoorsteker en een automatische garensnijder.

Bij de aankoop van deze machine worden tevens 8 naaivoeten en een groter aanschuiftafel meegeleverd!

 

 bernette

 

Bij de b70 en b79 ontvang je ook nog eens de gratis BERNINA Toolbox met 300 steken in twee modules, namelijk Lettering en Editing. Iedere module bestaat uit een grote hoeveelheid gratis steken, die middels de Cloud van BERNINA gratis toegevoegd kunnen worden. In de Cloud is het ook nog eens mogelijk om de bestaande steken te bewerken en er nieuwe steken zelf aan toe te voegen. Zo kun je jouw creatieve ideeën daadwerkelijk omzetten tot werkelijkheid!De Bernette 70-serie is er voor iedereen die graag creatief bezig is. Zowel voor het maken van eigen kleding en accessoires als voor het versieren van je creaties. Alle modulen zijn eenvoudig te bedienen, beschikken over talrijke functies, leveren geweldige kwaliteit, zijn duurzaam. En dit allemaal voor een geweldige prijs!

Met deze nieuwe serie kun je kiezen uit een naaimachine, borduurmachine én een combi-machine. Hou onze social media in de gaten voor de officiële release van deze modellen en beleef creatief plezier op het hoogste niveau!