Haaknaalden

Textielstad heeft wel meer dan 100 verschillende haaknaalden in het assortiment. Van wolhaaknaalden tot kabelnaalden en rondbreinaalden, bij ons vind je het allemaal. Twijfel je welke naald het beste geschikt is voor jouw haakproject? Vraag ons gerust om hulp, dan helpen wij je graag verder. We zijn zowel telefonisch bereikbaar als per mail of via de chat. En natuurlijk ben je altijd welkom bij onze winkel in Tilburg.

Meer Info

Wat is een haaknaald?

In tegenstelling tot breien, gebeurt haken maar met één naald. Deze naald heeft geen oog zoals gewone naalden, maar heeft een klein haakje aan het uiteinde. De naalden kunnen van divers materiaal gemaakt zijn, zoals kunststof, aluminium, bamboe of staal. De naalddiktes variëren van een diameter van 2 millimeter tot 15 millimeter. Eveneens varieert de lengte: van 140 millimeter tot 800 millimeter. Daarnaast hebben we ook haaknaalden specifiek voor wol.

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Bekijk hier ons volledige brei- en haakassortiment.

Haaknaalden kopen?

Lastig kiezen uit zo’n ruim assortiment? Gebruik onze filter om sneller tot je gewenste zoekresultaat te komen. Je kunt filteren op het type haaknaald, de lengte of de naalddikte en het materiaal van de naald. Heb je uiteindelijk een keuze kunnen maken, en bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog de deur uit gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je op. Zo ben je bij Textielstad altijd verzekerd van een snelle en voordelige verzending.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Clover 1 item
  2. Prym 103 items
Minder

104 Items

Pagina

104 Items

Pagina