Breinaalden met knop Ergo. 12/40

€ 10,80 Speciale prijs € 9,72
Voor 20:00 besteld, vandaag verzonden

Meer Info

  • Voor 20:00 besteld, vandaag verzonden!
  • Gratis verzonden binnen NL vanaf € 35,-
  • Het beste deskundige advies
  • De grootste van Nederland
  • Een "echte" winkel, je bent welkom

Details

Onder de titel 'Breien 3.0' heeft Prym dit jaar een sensationele productinnovatie gebracht. De Prym ergonomics breinaalden met het gepatenteerde ontwerp bieden een unieke breibeleving. 

Het unieke van de nieuwe Prym breinaalden is misschien niet duidelijk op het eerste gezicht, maar dan zeker wel bij het gebruik voor de eerste keer. De verdikte druppelvormige punten (haak punten) zorgen ervoor dat het breien gemakkelijker wordt gemaakt voor de beginner en de experts zullen sneller kunnen breien op zo'n manier dat de draad niet wordt gesplitst. Dankzij de vorm van de naald die verandert van een ronde vorm naar een driehoekige, glijden de steken makkelijker van de naald wat resulteert in moeiteloos breien.

Prym heeft gekozen voor een materiaal dat bijna als aanvullend aan de handen kan worden genoemd.  De opmerkingen van de eerste testers varieerden van "warm" of "heel fijn"  naar "eindelijk geen bezwete handen en geen luide tikken meer tijdens het breien". De slim bedachte naaldkop van de breinaalden houdt het breiwerk veilig geklemd tussen de twee naalden. 

De breinaalden uit de ergonomische lijn van Prym zijn, net als veel van de andere artikelen van Prym Ergonomics, bekroond met de Red Dot Design Award. In totaal zijn de producten van de Prym ergonomie lijn nu zes keer bekroond met deze prestigieuze prijs. 

Meer Info

Meer Info
Artikel code PR190414
Merk Prym
EAN code 4002271904144
Code Leverancier 190414
Locatie in onze winkel (Tilburg) BWR56
Type breinaald (met knop)
Naald dikte (mm) 12.00
Lengte (mm) 400

Reviews