Breimolens

Breien is nog nooit zo makkelijk geweest als met een van onderstaande breimolens, of het nu rechts is of in een tubevorm. Je stopt het garen erin, draait eraan en je bent klaar! Bekijk hieronder de diverse varianten, of kom een keertje bij ons langs in onze winkel in Tilburg om de apparaatjes in het echt te komen bekijken. Daar staan we altijd voor je klaar met ons beste en deskundige advies!

Meer Info

Van beginner tot professional!

De breimolen is heel eenvoudig te gebruiken. Hij is daarom niet alleen geschikt voor professionals, maar ook voor beginners en kinderen. De breimachines uit ons assortiment variëren van klein tot wat groter, variërend van gewoon recht breien tot rond breien.

Op zoek naar breigaren dat je kunt gebruiken in combinatie met een van deze molentjes? Bekijk dan eens hier ons assortiment.

Breimolen kopen?

Bij Textielstad willen we alleen het beste van het beste. Bij ons ben je daarom altijd verzekerd van niet alleen de beste kwaliteit, maar ook de beste service. Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog de deur uit gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe creatie ;).

Minder Info

2 Items

2 Items