Ritsen voor Breien & Haken

Door ons enorme assortiment kun je voor iedere creatie van A tot Z bij ons terecht. Wil je bijvoorbeeld een gebreid vestje maken met een rits? Ook dan ben je bij Textielstad aan het goede adres. Op deze pagina vind je ons gehele aanbod van haak- en breiritsen. Heb je vragen over een van onze producten, of over de verwerking ervan? Stel ze gerust, wij helpen je graag verder! We zijn zowel telefonisch bereikbaar als per mail of via de chat, en natuurlijk ben je altijd welkom om bij ons langs te komen in Tilburg.

Meer Info

Wat zijn brei- en haakritsen?

De ritsen op deze pagina hebben allemaal een strookje waar je met de wolnaald gemakkelijk doorheen kunt steken. Hiermee kun je de rits stevig bevestigen aan je gebreide of gehaakte kledingstuk. Allen zijn deelbare spiraalritsen, te verkrijgen in verschillende kleuren.

Is er geen rits in onze collectie die jouw gewenste lengte heeft? Geen zorgen, deelbare ritsen zijn gemakkelijk in te korten. Dit doe je door aan de bovenkant de overbodige tandjes met een nijptang te verwijderen. Boven de laatste tandjes maak je vervolgens een stevig trensje zodat de schuiver er niet af gaat.

Op zoek naar een ander type rits? Bekijk hier eens ons volledige assortiment aan ritsen.

Snel & voordelig!

Bij Textielstad garanderen we niet alleen de beste kwaliteit maar ook de beste service. Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro versturen we het zelfs gratis. Zo kun jij snel en voordelig beginnen aan je nieuwe creatie!

Minder Info

20 Items

20 Items