Brei & Haak Pakketten

Naast allerlei brei- en haakgaren, breinaalden en accessoires, kun je bij Textielstad ook terecht voor complete pakketten. Op deze pagina vind je de verschillende opties. Natuurlijk zijn ze ook in onze winkel in Tilburg verkrijgbaar. Daar staan we zes dagen per week voor je klaar met ons beste en deskundige advies!

Meer Info

Wat houdt een brei- of haakpakket in?

We hebben onder andere pakketten om een pouf mee te maken. In dit complete pakket zitten drie bollen gerecyclede garen, een paar houten breinaalden, de voering en natuurlijk de werkbeschrijving. De vulling is overigens niet inbegrepen. Doordat de bollen garen gerecycled zijn is het ook nog eens duurzaam!

Een ander pakket uit onze collectie is er eentje om een gehaakte mand mee te maken. In dit pakket zitten vier bollen garen, een haaknaald en een boekje met een werkbeschrijving. De mand is superhandig als strandtas, wasmand of boodschappentas. De pakketten zijn te verkrijgen in drie verschillende kleuren.

Superorigineel als cadeautje!

Als cadeautje voor je creatieve vriend(in) zijn deze pakketten ideaal omdat je alles in één keer bij elkaar hebt. Je hoeft niet te zoeken naar het juiste garen of de goede naalden voor dit project. Heb je toch vragen over deze pakketten? Stel ze gerust aan ons, wij helpen je graag verder.

Op zoek naar een ander cadeautje? Bij Textielstad kun je ook altijd terecht voor cadeaubonnen.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

6 Items

6 Items