Brei & Haak Garen

Bij Textielstad hebben we honderden verschillende tools en accessoires om je haak- of breiprojecten tot het beste eindresultaat te brengen. Maar de belangrijkste basis voor een goed resultaat is natuurlijk het brei- of haakgaren. Bij Textielstad heb je een ruime keus aan garen van de beste kwaliteit. Bekijk het gehele aanbod hieronder online, of kom een keertje langs om alle artikelen in het echt te beoordelen.

Meer Info

Grootste aanbod brei- en haakgaren vind je bij Textielstad!

Ons aanbod van brei- en haakgaren varieert in kleur, maar ook voor welke naalddikte het geschikt is. Omdat Textielstad kwaliteit en duurzaamheid belangrijk vind, bieden we ook garen aan dat schaapsvriendelijk geproduceerd wordt. Dat garen is van het Australische merk Merino. Andere merken uit ons assortiment zijn Annell, Phildar, Lang Yarns en RICO-Design.

Op zoek naar tools of accessoires om je haak- en breiplezier te vergroten? Kijk dan eens hier!

Brei- of haakgaren kopen?

Lastig kiezen uit meer dan 1000 verschillende bollen garen? Gebruik dan het filter om sneller het type garen te vinden waar jij naar op zoek bent. Heb je wel al een keuze gemaakt? Bestel dan snel! Want bestel je voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe. Kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe creatie ;).

Minder Info

981 Items

981 Items