Wol-dispensers

Op zoek naar een wol dispenser? Dan ben je bij Textielstad aan het goede adres. Bekijk ons aanbod hieronder of kom een keertje langs bij ons in de winkel om alles in het echt te bekijken. Bestel je online en voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe! Zo ben je bij ons altijd verzekerd van een snelle en voordelige bestelling.

Meer Info

Wat is een wol dispenser?

Een wol dispenser is een soort opbergbox die ervoor zorgt dat de bol wol afwikkelt zonder te knopen. Daarnaast kun je het artikel natuurlijk ook gebruiken om garen in op te bergen. De dispensers zijn opvouwbaar waardoor ze zelf ook gemakkelijk op te bergen zijn wanneer ze niet gebruikt worden.

De wol dispensers uit ons assortiment zijn van het merk Prym. Bij Textielstad willen we alleen het beste van het beste, en Prym is een merk dat bekend staat om hun uitstekende kwalitatief goede producten. Dit Duitse bedrijf dat al eeuwen bestaat, levert al jaren de beste artikelen aan ons. Door de goede kwaliteit van onze producten ben je bij Textielstad altijd verzekerd van een goed eindresultaat.

Op zoek naar andere brei- of haakartikelen? Bekijk hier eens ons volledige aanbod!

Vragen? Textielstad helpt je verder!

Vragen over een van onze artikelen? Stel ze gerust aan ons, wij helpen je graag verder. We zijn zowel telefonisch als per mail of via de chat bereikbaar. Natuurlijk ben je ook altijd welkom bij ons in de winkel voor een persoonlijk gesprek.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Prym 5 items
  2. ArtBin 1 item
Minder

6 Items

6 Items