Handwerktassen

Het leukste aan breien en haken is misschien wel dat je het overal kunt doen! Of je nu thuis op de bank zit of onderweg bent met de trein. De handwerktassen die Textielstad in de collectie heeft, zijn hier ideaal voor. Bekijk ons assortiment online of kom eens langs bij ons in de winkel!

Meer Info

De voordelen van een handwerktas

In de handwerktassen uit onze collectie is er opbergruimte voor grote en kleine hulpmiddelen die nodig zijn voor het breien of haken. Het biedt ruimte voor bolletjes wol of zelfs projecten voor breien en haken. Extra handig is het oogje aan de buitenkant van de tas. Hierdoor kun je vanuit je tas werken. De wol loopt door dit oogje soepel af.

Breed assortiment aan handwerktassen

Bij Textielstad hebben we handwerktassen in verschillende kleurtjes en printjes van het Duitse merk Prym dat bekend staat om de kwalitatief goede producten voor onder andere brei- en haakliefhebbers. Bij Textielstad hebben we van Prym allerlei brei- en haakgerei en bijbehorende accessoires om je collectie compleet te maken.

Handwerktas kopen?

Is een handwerktas echt wat voor jou? Bestel hem dan snel! Voor 20:00 besteld is diezelfde dag nog verzonden! Bij een bestelling vanaf 50 euro word het zelfs gratis verstuurd. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om de tassen in de winkel te komen bekijken. Hier staan we altijd voor je klaar met ons beste advies :).

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur

16 Items

16 Items