Borduur Tools

Bij Textielstad hebben we diverse tools die erg handig zijn bij het borduren. Bestel online of kom eens langs bij onze winkel in Tilburg! Daar staan we altijd voor je klaar om je te voorzien van ons beste en deskundige advies.

Meer Info

Het breedste assortiment tools voor brei- en haakcreaties!

Op deze pagina vind je verschillende hulpmiddelen en onmisbare tools terug die het maken van een borduurwerkje net wat gemakkelijker maken. Het aanbod varieert van een opbergdoos tot universele borduurloep. Ook de StitchSmart borduurstandaard valt hieronder. Deze unieke en stabiele borduurstandaard is optimaal verstelbaar zodat je comfortabel kunt werken. Een sterke draaiklem houdt je borduurraam stevig op zijn plaats. Het frame is gemakkelijk te installeren en is klaar in een paar seconden, het heeft een 360 graden draaisysteem waarmee je de achterkant van je borduurwerk mee kunt afwerken. Bovendien kan het eenvoudig opgeklapt worden tot een plat pakketje om het op te bergen.

Dit is nog maar een greep uit ons brede aanbod. Bekijk alle artikelen rustig online, of kom een keertje langs bij onze winkel in Tilburg. Bekijk hier ons volledige assortiment artikelen voor het borduren.

Borduurtools kopen?

De tool gevonden waar je naar op zoek was? Bestel dan snel! Want heb je voor 20:00 besteld, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog met de post mee gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je op. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe borduurproject!

Minder Info

3 Items

3 Items