Badstof om te borduren

Bij Textielstad kun je voor al je borduurgerei terecht. Zo vind je op deze pagina allerlei badstoffen producten die er speciaal voor bedoelt zijn om op te borduren. Hieronder vind je het volledige aanbod, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel in Tilburg. Daar staan we altijd voor je klaar om je persoonlijk te voorzien van ons beste en deskundige advies.

Meer Info

Borduur badstoffen van de beste kwaliteit

Alle items op deze pagina zijn van het merk Rico Design. Dit Duitse merk staat bovenaan als het gaat om kwalitatief goede accessoires en toebehoren voor borduurwerk. Het brede assortiment gaat van (bad)handdoeken tot slabbetjes. Met merendeel is gemaakt van 100% katoen, wat lekker zacht en daardoor extra comfortabel aanvoelt.

Toch op zoek naar andere (bad)stoffen? Kijk dan eens hier voor ons volledige stoffenassortiment. Als je juist verder wilt verdiepen in het borduren dan kun je hier eens kijken voor al onze overige borduurbenodigdheden.

Badstof om te borduren kopen?

Bij Textielstad streven we niet alleen naar de beste kwaliteit van onze producten, maar ook naar de beste service voor onze klanten. Bestel je daarom voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog de deur uit gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro versturen we het zelfs gratis. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe borduurproject.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Motief
  1. Fantasie 11 items
  2. Effen 30 items
Minder

41 Items

41 Items