Machine Borduurgaren

De populariteit van machinaal borduren blijft groeien de afgelopen jaren. Heel veel Bernina-machines hebben inmiddels de mogelijkheid om een borduurmodule aan te sluiten wat de toegankelijkheid tot het machinaal borduren alleen maar vergroot. Daar is natuurlijk wel machinaal borduurgaren voor nodig. Bij Textielstad hebben we daar een enorm aanbod van. Bekijk de bijna 400 verschillende klosjes hieronder, of kom eens bij ons langs!

Meer Info

Wat is machine borduurgaren?

Borduurgaren verschilt wat van naaigaren. Borduurgaren heeft meestal een glans, de intensiviteit daarvan verschilt per type garen dat je gebruikt. Daarnaast is dit garen dun en glad. Bij Textielstad hebben we twee merken in deze categorie: Amann – Mettler en Gütermann. Er is keuze uit bijna 400 klosjes en uit tientallen kleuren, van metallic met glans tot mat en van wit tot zelfs neon-kleuren.

Daarnaast vind je op deze pagina ook Polysheen borduurgaren van Amann – Mettler, dit garen is geschikt voor zowel de borduurmachine, als voor creaties die je met de hand borduurt. Toch op zoek naar echt specifiek handborduurgaren? Kijk dan eens hier!

Machine borduurgaren kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog de deur uit gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro versturen we het zelfs gratis! Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe borduurproject.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Materiaal
  1. Katoen 16 items
Minder

359 Items

Kleur

359 Items

Kleur