Borduurvlies & Spray

Voor de mooiste creaties is het belangrijk goed materiaal te gebruiken. Daarbij is borduurvlies een belangrijk onderdeel, dit zorgt ervoor dat je professionele resultaten bereikt. Bij Textielstad hebben we veel verschillende types borduurvlies, en daarbij zelfs een borduurspray. Bekijk het aanbod hieronder of kom eens gezellig langs. Heb je vragen over onze producten of het gebruik ervan? Vraag ons gerust om hulp, wij helpen je graag verder!

Meer Info

Wat is borduurvlies?

Borduurvlies zorgt ervoor dat de stof gestabiliseerd is tijdens het borduren. Zo voorkom je dat de stof in elkaar trekt. Om het beste resultaat te behalen is het belangrijk om het juiste borduurvlies te gebruiken bij de door jou gekozen stof. Op deze blog lees je meer over de verschillende soorten Vlieseline en de bijbehorende stoffen.

Vlieseline kan verschillen in kleur, in dikte maar ook in gebruik. Zo hebben we onder andere borduurvlies waar je de overige randjes gemakkelijk van kunt wegscheuren. Net zoals de rest van het aanbod is dit type dus erg gebruiksvriendelijk.

Borduurvlies kopen?

Bij Textielstad streven we zowel naar de beste kwaliteit als naar de beste service voor onze klanten. Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog de deur uit gaat. Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe! Zo kun jij snel en voordelig met je nieuwe borduurproject aan de slag.

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Prym 1 item
  2. Vlieseline 16 items
Minder

17 Items

17 Items