Borduurschaartjes

Voor al je borduurgerei kun je bij Textielstad terecht. Van garen tot naalden tot schaartjes. Zo hebben we verschillende borduurscharen in onze collectie. Van schaartjes met een extra scherp puntje, tot dubbel gebogen scharen of borduurscharen met een soft binnenring voor een extra comfortabele handgreep. Bekijk het hele aanbod hieronder!

Meer Info

De voordelen van borduurscharen

Borduurscharen zijn speciaal gemaakt voor het knippen van fijne draadjes. Dit type schaartje heeft een extra spits puntje zodat je extra nauwkeurig te werk kunt gaan. Bij Textielstad hebben we alleen topkwaliteit borduurscharen in het assortiment. Het aanbod varieert van extra fijne borduurschaartjes, tot borduurschaartjes met een gebogen puntje.

Een extra speciale is het ooievaar-schaartje. De functie hiervan is hetzelfde als van de overige schaartjes, maar in het uiterlijk zie je een ooievaar terug. Dit ontwerp is al jaren populair en stamt uit de vroege negentiende eeuw. Antieke exemplaren kunnen wel honderden euro’s kosten! Bij Textielstad hebben we gelukkig een betaalbare variant in de collectie.

Op zoek naar overige toebehoren voor het borduren? Kijk dan eens hier voor ons volledige aanbod.

Borduurschaar kopen?

De juiste borduurschaar gevonden die voldoet aan jouw wensen? Bestel jouw schaartje voor 20:00, dan versturen we hem nog dezelfde dag! Bij een bestelling vanaf 50 euro zelfs gratis. Zo kun jij snel en voordelig aan de slag met je nieuwe borduurproject.

Minder Info
Filteren
Filteren

9 Items

9 Items