Borduurnaalden

Bij Textielstad kun je terecht voor al je borduurbenodigdheden. Op zoek naar borduurnaalden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk hieronder het volledige aanbod, of kom eens gezellig langs. Heb je vragen over een bepaald artikel? Stel ze gerust, wij helpen je graag verder. Dat kan zowel telefonisch als per mail of via de chat, en natuurlijk ben je altijd welkom bij ons in Tilburg voor persoonlijk advies.

Meer Info

De ruimste keuze uit borduurnaalden

Borduurnaalden zijn er voor allerlei verschillende steken. Of je nu een fijne borduursteek gebruikt, een kruissteek, of een naald nodig hebt met of zonder punt: er is voor ieder wat wils. Voor borduurnaalden geldt de regel: hoe hoger het nummer, hoe fijner en hoe kleiner de borduurnaald. Om gemakkelijk de naald te vinden waar jij naar op zoek bent, kun je gebruik maken van het filter op onze website. Zo kun je bijvoorbeeld filteren tussen het type naald, de naalddikte en de lengte.

Toch op zoek naar andere benodigdheden voor het borduren? Kijk eens hier voor ons volledige aanbod!

Borduurnaalden kopen?

Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je bestelling bij ons dezelfde dag nog de deur uit gaat. Vanaf 50 euro sturen we je pakketje zelfs gratis naar je toe. Zo ben jij verzekerd van een snelle en voordelige aankoop :).

Minder Info
Filteren
Filteren
Kleur
Merk
  1. Prym 34 items
  2. Schmetz 3 items
Minder

37 Items

37 Items