Borduur accessoires

Of je nu op zoek bent naar borduurnaalden, of borduurkarton: bij Textielstad kun je voor alles terecht. Op deze pagina vind je allerlei accessoires die superhandig zijn bij het borduren. Bekijk alles rustig online, of kom eens langs bij ons in Tilburg om het assortiment in het echt te bekijken. Heb je vragen over onze producten of hoe je ze moet gebruiken? Vraag ons dan gerust om hulp, wij helpen je graag verder :).

Meer Info

Handige accessoires voor het borduren

Borduurkarton is erg handig om mee te (leren) borduren. Je kunt er eventueel van te voren patroontjes op uit tekenen die je kunt volgen. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook leuke kaartjes mee maken. De variaties zijn eindeloos!

Daarnaast vind je hier ook allerlei handigheidjes, zoals opbergmogelijkheden en wikkelkaartjes. Wikkelkaartjes kun je gebruiken wanneer je borduurgaren over hebt, en dit netjes wilt opbergen zodat het niet in de knoop gaat.

Ben je benieuwd naar de rest van ons borduurassortiment? Kijk dan eens hier!

Borduuraccessoires kopen?

Wij bij Textielstad willen het allerbeste voor onze klanten. Bestel jij voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje vandaag nog de deur uitgaat! Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het, binnen Nederland, gratis naar je toe. Zo kun jij snel en voordelig beginnen aan je nieuwe borduurproject.

Minder Info
Filteren
Filteren
Naald dikte (mm)
Merk
  1. Prym 3 items
  2. Rico Design 2 items
Minder

5 Items

5 Items