Borduur pakketten & sets

Naast borduurgaren, borduurnaalden en allerlei accessoires, kun je bij Textielstad ook terecht voor complete borduurpakketten. Op deze pagina vind je de verschillende opties. Natuurlijk zijn ze ook in onze winkel in Tilburg verkrijgbaar. Daar staan we altijd voor je klaar met ons beste en deskundige advies. Kom eens gezellig langs!

Meer Info

Wat houdt een borduurpakket in?

We hebben onder andere pakketten om een kussensloop mee te maken. In dit complete pakket vind je vilt, borduurgaren, een naald en natuurlijk de werkbeschrijving. De vulling is overigens niet inbegrepen.

We hebben daarnaast nog andere pakketten in ons assortiment. Bijvoorbeeld om een telefoonhoesje mee te maken, een speldenkussen of een armband.

Superorigineel als cadeautje!

Als cadeautje voor je creatieve vriend(in) zijn deze pakketten ideaal omdat je alles in één keer bij elkaar hebt. Heb je toch vragen over deze pakketten? Stel ze gerust aan ons, wij helpen je graag verder.

Op zoek naar een ander cadeautje? Bij Textielstad kun je ook altijd terecht voor cadeaubonnen. En misschien het beste van alles is nog wel onze snelle levering. Bestel je voor 20:00? Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog de deur uit gaat. Is je cadeautje toch nog op tijd :).

Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen wij je pakketje, binnen Nederland, gratis naar je toe!

Minder Info

18 Items

18 Items