Boeken

Textielstad vindt het belangrijk om mee te gaan met de tijd, en is daarom veel online te vinden. Zo hebben we een eigen YouTube-kanaal, sociale media, een Pinterest-account en een online blog. Maar net zoals dat we ook nog steeds veel waarde hechten aan een fysieke winkel waar je de stoffen in het echt kunt komen bekijken, hechten we ook nog steeds waarde aan échte boeken. Op deze pagina vind je ons volledige aanbod, van boeken tot tijdschriften. Bestel online, of kom eens langs bij ons in Tilburg om de boeken in het echt te bekijken ;).

Meer Info

Het breedste boeken-assortiment vind je bij Textielstad!

Het boeken-assortiment van Textielstad varieert van biografieën van bekende ontwerpers zoals Chanel, tot boeken vol tips voor haken en breien, en van tijdschriften zoals de Poppy tot aan tijdschriften zoals Stitched.

(Koffietafel)boeken of tijdschriften zijn ook hartstikke leuk om cadeau te geven! Anders hebben we natuurlijk ook altijd cadeaubonnen, dan weet je zeker dat je goed zit ;).

Boek of tijdschrift kopen?

Bestel je bij ons voor 20:00, dan zorgen wij ervoor dat je pakketje dezelfde dag nog mee gaat met de post! Bij een bestelling vanaf 50 euro sturen we het zelfs gratis naar je toe. Zo ben je bij Textielstad altijd verzekerd van een snelle en voordelige verzending.

Minder Info

75 Items

Pagina

75 Items

Pagina