Navigatie

50% korting op alle VOGUE patronen! Bekijk ze hier >>>

  • Sinds 1930
  • Ervaren team voor het beste advies
  • Een echte winkel
  • Familiebedrijf uit Tilburg
  • De grootste van Nederland

Snel gefixt met Herstelpoeder

4 februari 2019

 herstelpoeder

Een gaatje in je favoriete kledingstuk is een echte nachtmerrie! Je creatie is nu ondraagbaar geworden, zou je denken. Gelukkig heeft Prym hier iets geweldigs op bedacht, namelijk 'herstelpoeder'! Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is het product zelf, een schaar, strijkijzer, strijkonderlegger, strijkdoek en een stukje stof waarmee je het gaatje kunt opvullen!

 herstelpoeder

Met dit poeder herstel je gemakkelijk kleine gaatjes in je stof, zonder lelijke naden of moeilijke handelingen. Kijk maar naar het filmpje hieronder en sta versteld!

Het lapje stof dat je hiervoor nodig hebt, haal je eenvoudig uit een onzichtbaar plekje van jouw kledingstuk, zoals de zoom. Natuurlijk kun je ook een stukje stof gebruiken die er goed bij past! Door middel van herstelpoeder en een strijkapparaat verbind je eenvoudig het lapje stof met jouw kledingstuk.

 herstelpoeder

Het lapje stof kan door middel van herstelpoeder en een strijkapparaat snel en eenvoudig worden verbonden met je kledingstuk. Zoals in het voorbeeld te zien is, kun je dit product ook prima gebruiken voor stoffen met prints! Hoe kleiner het gaatje, hoe minder zichtbaar de reparatie uiteindelijk is. 

 herstelpoeder resultaat

Ideaal toch?! Ken jij nog andere innovatieve producten die wij écht moeten zien? Laat het ons dan weten. Wij zijn altijd op zoek naar handige tips & tricks. ;)