Navigatie

50% korting op alle VOGUE patronen! Bekijk ze hier >>>

  • Sinds 1930
  • Ervaren team voor het beste advies
  • Een echte winkel
  • Familiebedrijf uit Tilburg
  • De grootste van Nederland

Rafelstop voor éxtra stevigheid

11 februari 2019

Verzegel open randen met behulp van PRYM Rafelstop!

rafelstop1

Naden, knoopsgaten en stofranden zijn onderdelen van een kledingstuk die erg worden belast. Hier onstaan dan ook regelmatig rafels die je moeizaam zelf kunt herstellen. Hoe vaker je jouw lievelingskledingstuk aanhebt, hoe sneller deze beschadigingen kunnen ontstaan. Extra versteviging is daarom ontzettend belangrijk. Gelukkig heeft Prym daar een handig product voor ontworpen: RAFELSTOP.

rafelstop2

De rafelstop is perfect voor het verzegelen van de open randen. Deze kleurloze vloeistof verbindt en verstevigt weefseloppervlakken waardoor deze niet meer gaan rafelen. Het pipetje zorgt er ook voor dat je de hoeveelheid op een gedoseerde manier kunt aanbrengen. De extra stevigheid gaat zelfs een paar wasbeurten mee en kan zo vaak als gewenst worden herhaald! Het enige dat je nodig hebt, is een schaar en het kledingstuk zelf. In het onderstaande filmpje wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het gebruikt:

Dit handige product is ook een ideale oplossing voor ladders in panty’s! Door de rafelstop aan te brengen aan het begin en aan het einde van je ladder voorkom je dat deze verder doorscheurt.

Onze tip:

draag je een panty, neem dan ook een flesje rafelstop mee. Zo voorkom je een welbekende, onhandige situatie ;)!

rafelstop4

Ken jij nog tools die we absoluut moeten zien? Laat het ons dan weten! Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve ideeën en producten om ons assortiment mee aan te vullen!